GYIK

Mi ez az oldal?

A Tchibo Budapest Kft. által Tchibo Family márkanevű kávék vásárlói számára szervezett „Töltsd fel az osztályperselyt” elnevezésű nyereményjáték oldala.

Mikor kezdődik és meddig tart a Játék?

A Játék 2018. szeptember 3. 09:00 órától 2018. november 13. 23:59 óráig tart.

A vásárlásoknak, a regisztrációknak és a blokkfeltöltéseknek is a fenti időtartamban kell megtörténniük. A Játék időtartamától eltérő időben történt vásárlásokkal a Játékban nem lehet részt venni.

Mit lehet nyerni?

A Játék végén a legtöbb Tchibo Family kávé vásárlását igazoló blokkot összegyűjtő 25 osztály lesz a nyertes, valamint a többi résztvevő osztály közül kisorsolásra kerül további 25 nyertes osztály. Valamennyi nyertes osztály egyenként 200.000,-Ft értékű támogatást nyer így összesen 10.000.000,-Ft értékű támogatás kerül kiosztásra a Játék végén.

Milyen termékek vesznek részt a Játékon?

Bármely Magyarországon található kiskereskedelmi forgalomban kapható alábbi Tchibo termékek:

 • Tchibo Family 100g őrölt pörkölt kávé
 • Tchibo Family 250g őrölt pörkölt kávé
 • Tchibo Family 500g őrölt pörkölt kávé
 • Tchibo Family 1000g őrölt pörkölt kávé
 • Tchibo Family 1000g pörkölt szemes kávé
 • Tchibo Family 50g instant kávé
 • Tchibo Family 100g instant kávé
 • Tchibo Family 200g instant kávé
 • Tchibo Family 275g (250+10%) őrölt pörkölt kávé
 • Tchibo Family 550g (500+10%) őrölt pörkölt kávé
 • Tchibo Family Espresso 250g őrölt pörkölt kávé
 • Tchibo Family Espresso 1000g őrölt pörkölt kávé
 • Tchibo Family Espressso 1000g pörkölt szemes kávé

Kik vehetnek részt a Játékban?

A játékban valamennyi cselekvőképes, Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező 18. életévét betöltött természetes személy jogosult részt venni.

A részvétel feltétele a Játék időtartama alatt legalább egyszeri alkalommal, bármely Magyarországon található kiskereskedelmi forgalomban kapható Tchibo Family kávé vásárlása, majd érvényes regisztrálás a www.osztalypersely.tchibofamily.hu oldalon, majd a vásárlást igazoló blokk adatainak és a blokkról készített fotónak az oldalra való feltöltése.

A Játékban nem vehetnek részt a Szervező-, a Játékban résztvevő kiskereskedelmi egységek-, valamint a Lebonyolító alkalmazottai és azok a Ptk. 8:1.§ (1) bekezdés 1. pontja szerinti közeli hozzátartozói.

Hogyan kell Játszani?

1, Vásárolj a Játék időtartama alatt (2018. szeptember 3. 09:00 órától 2018. november 13. 23:59 óráig) bármely magyarországi kiskereskedelmi egységben Tchibo Family kávét.

2, Regisztrálj a www.osztalypersely.tchibofamily.hu oldalon, és válaszd ki/nevezd meg a támogatni kívánt osztályt.

3, Töltsd fel a blokk/nyugta vagy a magánszemély nevére szóló számla adatait és az azokról teljes terjedelemben, olvasható módon készült fényképet a Weboldalra.

Hogyan regisztrálhatok a Játékba?

A www.osztalypersely.tchibofamily.hu oldalon lehet regisztrálni a Játékra a következőképpen:

Személyes adatok megadása

A regisztráció során az alábbi valós adatok hiánytalan megadása szükséges:

 • teljes név (vezetéknév, keresztnév),
 • születési dátum, 
 • e-mail cím
A regisztráció során az alábbi adat megadására van lehetőség (nem kötelező):
 • telefonszám

Osztály kiválasztása vagy megnevezése

 • iskola elnevezésének kiválasztása OM azonosító szám alapján (megtalálható ezen a gyűjtőoldalon https://www.oktatas.hu/kozneveles/intezmenykereso/koznevelesi_intezmenykereso vagy az adott iskola honlapján)
 • az osztály évfolyamának kiválasztása
 • az osztály betűjelének kiválasztása (amennyiben nem betűjellel jelölik az osztályt az adott iskolában, akkor egy szöveges mezőben van mód az osztály rögzítésére),

A regisztrálási folyamat végén a Játékosnak el kell fogadnia jelen Játék játékszabályát és adatvédelmi szabályzatát, valamint opcionálisan megadhatja nevének és e-mail címének marketingcélú felhasználásához való hozzájárulását a Szervező részére.

A regisztrációs folyamat végén minden regisztráló egy megerősítő e-mailt kap egy egyedi linkkel, melyre kattintva tudja aktiválni regisztrációját.

Hogyan tudok blokkot beküldeni?

A vásárlást igazoló Blokkról az alábbi adatok hiánytalan megadása szükséges:

 • a vásárlás időpontja (év, hónap, nap, óra, perc),
 • a NAV kód (5 karakter) (Blokk utolsó előtti sora),
 • AP kód (a nyugta utolsó sora; AP betűk után A és 8 db számjegy),
 • egy legördülő menüből az üzlet kereskedelmi lánc kiválasztása, ahol a termék megvásárlásra került,
 • Blokk (számla) jól olvasható, teljes terjedelmű fotójának feltöltése JPG, PDF formátumban, maximum 3 MB méretben. Amennyiben hosszú a blokk és nehezen fér bele egy olvasható képbe, akkor a Játékosnak több részletben átfedésekkel kell lefotóznia az adott Blokkot és így több képként feltöltenie, hogy azok összeilleszthetőek legyenek egy teljes blokká. Ebben az esetben a Játékos lehetőség szerint készítsen egy felülről fotózott teljes blokk képet is és azt is töltse fel egy plusz fotóként a részletekben lefotózott blokk képek mellé. Egy blokkhoz maximálisan 6 képet lehet feltölteni.
 • Amennyiben olyan blokk kerül feltöltésre, amin nem szerepel kiírva a Tchibo Family termék megnevezése, ezt a megfelelő mező kipipálásával a feltöltéskor meg kell jelölni.


Minden olyan blokkal, amelyen a Tchibo Family kávé vásárlása nem egyértelműen megállapítható, az alábbiak szerint lehet részt venni a játékban: a blokk fényképén túl egy másik fényképet is el kell küldenie, amely az adott kávé minőség megőrzési dátum mellett található LOT kódját tartalmazza.

A Játékban csak olyan vásárlások vehetnek részt, amelyekről a vásárlás során blokk, nyugta, vagy magánszemély nevére kiállított számla került kiállításra.

Mikor lesz a sorsolás?

A sorsolásra és a 25 legtöbb pontot elérő osztály meghatározására 2018.11.15-én 14 órakor a Rewart Kft irodájában (Budapest 1016 Hegyalja út 7-13) közjegyző előtt. A sorsolás gépi programmal történik és nem nyilvános.

Hogyan kapják meg a nyertes osztályok a nyereményt?

A Szervező a nyertes értesítést a nyertes osztály csapatvezetője részére küldi meg, továbbá értesítést küldd valamennyi, az adott nyertes osztály részére érvényes beküldést végrehajtó Játékos(ok) részére az általuk a regisztráció során megadott e-mail címen (az értesített Játékosok 5 (öt) napon belül írásban, indoklással együtt kifogással élhetnek a csapatvezető személyével kapcsolatban a Játék ügyfélszolgálati e-mail címén: ugyfelszolgalat@jatek.tchibofamily.hu).

A csapatvezető részére az értesítést a sorsolást követő 24 órán belül, majd visszajelzés hiányában, további 2 munkanapon belül ismételten küldi meg a Szervező. A csapatvezető a második értesítést követő legkésőbb 5 (öt) naptári napon belül köteles e-mail útján visszajelezni a megadott elérhetőségek valamelyikén, és a játék ügyfélszolgálati e-mail címére elküldeni az értesítéskor kapott adatlap és nyilatkozat hiánytalanul kitöltött és megfelelő módon aláírt, szkennelt képét.

Ki lehet csapatvezető és mi a feladata?

A csapatvezető az, aki képviseli az osztályt a játékban, és aki részére nyertesség esetén a nyeremény átadásra kerül.

Csapatvezető az lehet, aki a játékban rögzítette az érintett osztályt, és hozzájárult ahhoz, hogy nevét ismertessük a többi, érintett osztályt támogató játékossal. Amennyiben ehhez az osztályt rögzítő játékos nem járul hozzá, Szervező azt a játékost kéri fel csapatvezetőnek, aki az érintett osztály részére elsőként töltött fel blokkot. A csapatvezetőnek a nyeremények meghatározásakor és a nyeremény átvételhez szükséges teendők elvégzésekor élő regisztrációval kell rendelkeznie a játékban, és mindenben meg kell felelnie a Játékszabályzatnak.

Maradt még kérdésem hol kérdezhetek?

A Játék további részleteit megtalálod a hivatalos játékszabályzatban.

Valamint:

A Játék ideje alatt (2018. december 21-ig) a nyereményekkel, Játékkal kapcsolatos kérdések esetén keresse a Lebonyolító ügyfélszolgálatát a promóció teljes időtartama alatt minden munkanap 08:00-tól 20:00-ig a +361 267-48-48 telefonszámon vagy az ugyfelszolgalat@jatek.tchibofamily.hu e-mail címen.